Nya funktioner och tjänster i appen – nästa steg mot en arbetsrätt som är tillgänglig för alla!

Vilka rättigheter har du som arbetstagare eller arbetsgivare enligt arbets- och arbetsmiljörätten? Vad säger de olika lagarna och vad betyder de egentligen? Vet du var i lagen du ska kolla för att hitta svar på din fråga?

Dessa frågeställningar grundar sig i den barriär som råder mellan rätten och gemene man. En barriär som vi på Fack:app arbetar dagligen för att rasera. Vi vill inte bara förse användare med tydlig och enkel information, av den anledningen har vi nu tagit fram tre nya tjänster i appen!

Fråga juristen:

Nu kan användare ställa sina frågor till funktionen, Fråga Juristen. Denna funktion finns till för dem som inte lyckas hitta svaret på en specifik fråga i appen. Med hjälp av Fråga Juristen, hjälper vi användaren med hens frågeställning och garanterar ett svar inom 24 timmar under vardagar! För dig som är abonnemangskund får man svar inom 12 timmar måndag-fredag!

Sökfunktion:

Vi har etablerat en sökfunktion som med hjälp av algoritmer enkelt tar användaren till den lag eller bestämmelser som hen eftersöker.

Chatta med oss:

Avslutningsvis har vi skapat en chattfunktion i appen. Med hjälp av denna kommer du som användare kunna få enkel och tydlig vägledning i appen. Undrar användaren var hen kan hitta information gällande ett visst område finns vi där för att vägleda åt rätt håll.

Med hjälp av dessa tjänster och funktioner hoppas vi komma ett steg närmare en arbets- och arbetsmiljörätt som är tillgänglig för alla!

Vill du få våra nyheter direkt i din inkorg?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga Juristen

Fråga Juristen

När ditt ärende är för stort eller komplext hjälper vi dig med personlig juridisk rådgivning. Ställ din fråga nedan och få svar från våra kunniga jurister inom 24 arbetstimmar.

Ladda ned fack:app