AktuelltNyheterFortnox i samarbete med Fack:app!

Fortnox i samarbete med Fack:app!

Idag har Fack:app, din digitala rådgivare inom arbets- och arbetsmiljörätt börjat att säljas direkt från Fortnox App Market. Fack:app tar i och med detta samarbete, ytterligare ett viktigt steg i sin strategi att hjälpa fler små företag med sitt arbets- och arbetsmiljörättsliga arbete.

Genom att koppla ihop Fack:app med Fortnox kan ett mindre företag få en helt digital hjälp vad gäller arbets- och arbetsmiljörättsliga frågor. Inte bara att få lagrummen tolkade på ett lättförståeligt språk, utan även checklistor för vad du behöver tänka på. Därtill finns alla nödvändiga dokument tillgängliga som krävs för att genomföra olika aktiviteter på ett korrekt sätt. Synkroniseringen är helt sömlös vilket innebär att informationen synkas i båda riktningarna.

Eftersom både Fack:app och Fortnox delar målgrupp, dvs småföretag, gör denna integrering det möjligt för många fler kunder att få vetskap om vad Fack:app erbjuder.

Partnerskapet kring köp innebär att det nu är möjligt för kunder att köpa Fack:app direkt från Fortnox App Market genom några få klick. Som kund får man allt samlat på en och samma faktura från Fortnox. Partnerskapet innebär även att Fortnox får rätten att aktivt marknadsföra Fack:app till sina kunder.

”Vår vision är att göra det svåra enkelt! Säger Fack:app VD, Claudia Isaza Rivera. Många år av att lösa knepiga juridiska frågeställningar har lett fram till denna app. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda en enkel lösning för dig med frågeställningar inom arbets- och arbetsmiljörätt. Vad vi gjort är att vi har samlat allt under ett och samma tak”

I slutänden kommer denna app att förenkla och effektivisera småföretagens vardag oavsett om frågan är kopplad till hur vi ska bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete eller hur vi genomför en omorganisation. Svaren på dina frågor har du med dig direkt i din ficka.

Relaterat

  • Vad gör ett skyddsombud?

    Vad gör ett skyddsombud?

    Ett skyddsombuds syfte är att arbeta för att skydda arbetstagarnas hälsa och säkerhet, men vad gör ett skyddsombud? Den frågan kommer vi besvara i denna artikel. Skyddsombudets uppgift är att upprätthålla en balans mellan produktivitet och välbefinnande på arbetsplatsen. Genom att agera som en länk mellan arbetsgivare och anställda säkerställer de att arbetsmiljölagen efterlevs och…

  • Arbetsmiljöverkets nya regelstruktur – hur ska du förbereda verksamheten!

    Arbetsmiljöverkets nya regelstruktur – hur ska du förbereda verksamheten!

    Arbetsmiljöverkets nya regelstruktur, som offentliggjordes den 15 september 2023 och träder i kraft den 1 januari 2025, markerar en betydande omvandling av Sveriges arbetsmiljölagstiftning. Denna omstrukturering syftar till att förenkla och tydliggöra regelverket, göra det mer tillgängligt och anpassat till det moderna arbetslivets behov. Genom att minska antalet föreskrifter från 67 till 15 skapas en…

  • Vi presenterar: Law:box misskötsel

    Vi presenterar: Law:box misskötsel

    Under vår vintern lanserar vi våra abonnemang inom Law:box och idag presenterar vi Law:box misskötsel! Law:box misskötsel är en heltäckande lösning utformad för att effektivt hantera situationer av misskötsel på arbetsplatsen. Detta paket erbjuder en rad olika verktyg och resurser som är essentiella för alla arbetsgivare. Boxen fokuserar bland annat på checklistor som är skräddarsydda för…

Vill du få våra nyheter direkt i din inkorg?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev